Logo

Vállalatunkról

Az Alakor Tésztákat forgalmazó vállalat, a Pély-Tiszatáj Agrár Zrt. 60 munkatársával több mint 20 éve a térség egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb munkaadója.

Az Alakor Tésztával egy nagyon ősi, tiszta és egészséges étel alapanyagot szeretnénk eljuttatni a vásárlóink konyhájába, ráadásul célunk a korszerű reformkonyha kedvelői számára is lehetőséget kínálni a változatos, egészséges, könnyű ételek készítésére. Tésztáinkat az ökológiai gazdálkodás szabályait szigorúan figyelembe vevő termesztési módszerekkel készült alakor búzából állítjuk elő, melyek fürjtojásos, tojás nélküli és teljes kiőrlésű változatban kerülnek a piacra. Az alakor alapanyagú pélyi reformtésztánk már első ránézésre könnyen felismerhető sárgás színezetéről, melynek oka az, hogy a tészták alapanyagául szolgáló értékes ősi gabonából készült lisztnek rendkívül magas a karotin és rostanyag tartalma.

Az Pély-Tiszatáj Agrár Zrt. vezetői fontosnak tartják, hogy kiálljanak a fenntarthatóság, így az állat- és természetvédelem mellett, így cégünknél kifejezetten törekszünk arra, hogy vegetáriánus és vegán ügyfeleink körében is elismerésre találjon tészta családunk. A bioalakorból készült tésztáink tojás nélküli változatban is elérhetőek, melyek az egyre növekvő táborral rendelkező, tudatosan táplálkozó vegetáriánus és vegán fogyasztók számára is minőségi alternatívát jelenthetnek.